voorbeelden uit de circulaire economie

SAMEN UPCYCLEDEN WE IN 2019 390.752 KILO WAARDELOOS AFVAL IN WAARDEVOLLE CIRCULAIRE KANTOORINRICHTING

In 2018 veranderden wij samen meer dan 250.000 kilo afval. Dit jaar groeide de TRIBOO community flink doordat er steeds meer mensen zijn die actief betrokken willen raken, iets willen DOEN en bereid zijn gezonde en verantwoorde keuzes te maken.

Samen met jullie hebben wij er dit jaar voor gezorgd dat bijna 400.000 kilo grondstoffen niet zijn verbrand maar veranderd zijn in hoogwaardige  circulaire meubelstukken met een verhaal. Uw kantoor veranderde in een grondstoffenbank waar uw meubelen niet langer een kostenpost zijn zonder identiteit maar bijdragen aan de duurzame propositie van uw onderneming en uw circulaire ambities zichtbaar maken voor iedereen.

Onze organisatie groeide zodat we onze impact konden vergroten. We brachten nieuwe circulaire merken tot leven #GREENGRIDZ het meubelpaneel met een gezonde missie. NeverEnding Kitchen voor een leven lang kookplezier en de gezonde en verantwoorde werkplek zonder FORMALDEHYDE en volledig herbruikbaar.

We zijn er nog lang niet, er is nog veel te doen! Maar vandaag zijn we dankbaar en staan we even stil bij wat we samen bereikt hebben! Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en verantwoord 2020!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen