Blog

RENEE VAN DEN HEUVEL WINNAAR VAN 3D GEPRINTE STOEL GEMAAKT VAN OUDE KOELKASTEN!

Een stoel die verandert van koelkast naar stoel naar tafel is NEVERENDING

De winnaar van de 3D geprinte stoel gemaakt van oude koelkasten is bekend. Renee van den Heuvel uit Utrecht nam vorige week trots haar prijs in ontvangst. Overweldigd door de vele reacties was het een hele klus voor TRIBOO om te kiezen wie de stoel gemaakt van het afval van 2 koelkasten zou gaan winnen. Met haar reactie, dit is waar het om draait! Geen verspilling maar herwaardering van oude materialen!! 👍🏻 raakte ze precies de juiste snaar. Hier is waar het allemaal om draait bij TRIBOO waardering van materialen zodat ze nooit meer veranderen in waardeloos afval.

RENEE VAN DEN HEUVEL WIL DE WERELD EEN BEETJE BETER MAKEN

Renee van den Heuvel is 56 jaar getrouwd en moeder van 1 zoon. Zij is werkzaam bij Movares Nederland en wil de wereld graag een beetje beter maken. Tenslotte lenen wij deze van moeder natuur en wil ik graag voor de volgende generatie een ook nog leefbare wereld achter laten, aldus Renee. Wat in haar macht ligt om aan te pakken doet ze dan ook graag op dit gebied. Ze is zoals ze zelf beschrijft een type van niet lullen maar poetsen. Je kunt alleen zaken goed beoordelen als je het uitprobeert. (ruiken , voelen, proeven). Renee heeft een hekel aan verkwisting van zowel geld, grondstoffen en materialen en vindt het jammer dat er altijd zolang gepraat wordt voor er besluiten worden genomen. Ga het gewoon doen. Gaan der weg kan je altijd bijsturen en soms mislukken dingen maar dan heb je er van geleerd dus dat is ook goed. Verder is Renee nog Bestuursvoorzitter van www.duurzameleverancier.nl en voorzitter van twee projectgroepen binnen www.GBCU.nl (Zero Waste en Zero Emmissie).

EEN STOEL DIE VERANDERT VAN KOELKAST NAAR STOEL NAAR TAFEL IS NEVERENDING

TRIBOO wenst Renee van den Heuvel heel veel plezier met haar prijs.  Bij de overhandiging van de stoel is afgesproken dat als Renee niet langer wenst te zitten op deze stoel zij de stoel terug geeft en TRIBOO van dezelfde grondstof een circulaire tafel voor haar zal laten maken.