voorbeelden uit de circulaire economie

OPTIMIST OVER TRIBOO: CIRCULAIR TOVEREN MET AFVAL

Eerder maakte we vol trots melding van deze publicatie. De optimist heeft een prachtig drie-pagina-tellend profiel over TRIBOO geschreven.

The Optimist biedt een podium aan de onderstroom van wat al leeft maar nog geen mainstream nieuws haalt.  In het tijdschrift en op de website presenteert The Optimist ideeën die de weg wijzen naar baanbrekende vernieuwing en de mensen die daarin vooropgaan. Altijd interessante weetjes, met diepgang. Artikelen die een intellectuele uitdaging bieden. Pijlers in iedere Optimist zijn: innovatie, duurzaamheid, verbinding en welzijn.

Nadat de optimist bij alle betere boekwinkels en bibliotheken heeft gelegen, is het hele artikel nu ook online beschikbaar om te lezen.

Wie kent hem niet, de steen der wijzen? Als het niet is van Harry Potter, dan wel uit de geschiedenisles. In de middeleeuwen werd er druk gezocht naar de steen die onedel metaal kon veranderen in goud. Anno 2019 is er een bedrijf dat ‘onedel’ afval omtovert tot kwalitatief kantoormeubilair, gezond isolatiemateriaal en duurzame gebruiksvoorwerpen. We spraken met de alchemisten van TRIBOO.

Lees het hele artikel hier.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen