voorbeelden uit de circulaire economie

NIEUW MINT TO BE MODULAIRE KRUIDENWAND GEMAAKT VAN GEUPCYCLEDE PLANTEN POTJES

MINT TO BE brengt mensen bij elkaar

Het verbinden van mensen is altijd een enorme uitdaging. Zeker als we elkaar nog niet kennen. Hoe haal je zo snel mogelijk de kou uit de lucht en zorg je voor connectie. De modulaire kruidenwand MINT TO BE brengt hier een gezonde en simpele oplossing. Samen mint knippen voor in de thee. Alle zintuigen worden gestimuleerd, ruiken, zien, horen, aanraken en proeven. Het kennismakingsritueel ging nog nooit zo vanzelf en is bovendien  gezond en leuk.

Een modulaire kruidenwand gemaakt van geupcyclde plantenpotjes

De wand is modulair ontworpen zodat hij flexibel kan worden ingezet en makkelijk verplaatsbaar is. Deconstructie is gemaakt van het afval van plastic planten potjes. Deze worden inde praktijk eenmalig gebruikt en vervolgens weggegooid. Deze verspilling hoeft nu niet meer, we maken er een prachtige kruidenwand van!  

Een gezonde omgeving met een goede luchtvochtigheid

Een vaak niet zo bekend fenomeen is dat de luchtvochtigheid in een kantooromgeving direct in relatie staat met het welzijn van mensen. Bij een optimale luchtvochtigheid geen droge keel of ogen waardoor de arbeidsproductiviteit hoger ligt. De MINT TO BE kruidenwand geeft ondersteuning bij dit proces.

Planten halen formaldehyde uit de lucht

Formaldehyde*  is een kleurloos giftig gas wat voorkomt in bijna elk kantoor. Dit giftige gas zit vooral verwerkt in bureaubladen, keukens, pantry’s, kasten, vloerbedekking,meubelbekleding en gordijnen. Klachten als hoofdpijn, snotneus, niezen,geïrriteerde ogen, kortademigheid en benauwdheid zijn regelmatig reden voor verzuim. Planten daarentegen zuiveren de lucht en breken deze giftige stoffen af. *Formaldehyde is onderdeel van de VOS (Vluchtige organische stoffen) bestaande uit: Formaldehyde, Xyleen Tolueen, Benzeen, TCE,Chloroform, Ammoniak, Alcohol en Aceton

Je voelt je gelukkiger met planten en minder stress vol

Mensen voelen zich gelukkiger ineen natuurlijke omgeving.  Planten zetten de hersenen van mensen die ineen stad wonen en werken in een andere modus: van waakzaam en gericht op de visuele buitenwereld, naar reflecterend en oriënterend naar zichzelf.

Product as a service

Alles is tijdelijk en we kunnen niets bezitten. Omdat wij als mensen niet kunnen omgaan met bezit gooien we grondstoffen weg en worden ze vernietigd in de verbrandingsovens. Als u ook net als wij gelooft dat verantwoordelijkheid de sleutel is tot de afval loze maatschappij en de circulaire economie, word dan zelf geen eigenaar van het product, leg deze bij de organisatie van TRIBOO. Wij zorgen er voor dat grondstoffen niet meer worden weggegooid maar worden hergebruikt. Als uw mensen en organisatie veranderd doordat uw klanten of markt veranderd, dan verandert de circulaire inrichting met u mee. U betaald voor onze service zonder schuldgevoel te hebben over onverantwoord omgaan met bezit.Wij zorgen er voor dat de investering in een circulaire inrichting zorgt voor een verbeterde propositie voor u en uw klanten.

Circulaire producten, herbruikbaar en passend in de circulaire economie!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen