voorbeelden uit de circulaire economie

NIEUW BLACK BEAUTY 3D GEPRINTE CIRCULAIRE PLANTENPOTTEN

De grondstof die vroeger dienst deed als koelkast is nu geupcycled tot een prachtige 3D geprinte circulaire planten pot. Naast de bekende witte plantenpotten die gemaakt worden van 100% gerecycled content, verkrijgbaar in een diameter van 30 cm voor kleine plantjes tot 120 cm voor bomen. Lanceert TRIBOO nu de BLACK BEAUTY.  

Toonbeeld van circulariteit stimuleert al uw zintuigen.

Als toonbeeld van circulariteit op uw kantoor stimuleert deze prachtige planten pot al uw zintuigen. Zwart is de kleur van de nacht en kent associaties met mysterie en kracht. Het is een kleur die waardigheid en aanzien kent en daardoor vaak gebruikt wordt om status, autoriteit, elegantie en stijl uit te drukken. Tegelijkertijd wordt de kleur ook gebruikt om te rebelleren, denk bijvoorbeeld maar eens aan rebellerende tieners, punk en piraten.

Uw kantoor als waardevolle grondstoffenbank vol met spraakmakende circulaire producten

Uw kantoor wordt mooier als ooit te voren en u slaat hoogwaardige grondstoffen op die later weer gebruikt kunnen worden om nieuwe circulaire producten van temaken. Wilt u ook verantwoordelijkheid nemen en zorgen voor onze grondstoffen?Verander dan samen met ons 2 koelkasten in dit spraakmakende circulaire producten laat zien waar u van gemaakt bent.  

MADE IN HOLLAND draagt bij aan de circulaire economie en reductie CO2 uitstoot  

BLACK BEAUTY is een circulair product wat gemaakt wordt in Nederland. Door lokaal te produceren,  gebruik te maken van lokale grondstoffen en te werken met top designers uit Nederland zorgen we voor een sterke propositie waarbij de werkgelegenheid in Nederland verbeterd word. Wij reduceren CO2 uitstoot door geen nieuwe grondstoffen te gebruiken,  efficiënte productie technieken toe te passen en weinig kilometers te maken.

Product as a service

Alles is tijdelijk en we kunnen niets bezitten. Omdat wij als mensen niet kunnen omgaan met bezit gooien we grondstoffen weg en worden ze vernietigd in de verbrandingsovens.Als u ook net als wij gelooft dat verantwoordelijkheid de sleutel is tot de afval loze maatschappij en de circulaire economie, word dan zelf geen eigenaar van het product. Leg deze bij de organisatie van TRIBOO. Wij zorgen er voor dat grondstoffen niet meer worden weggegooid maar worden hergebruikt en gemaakt tot andere circulaire producten. Als uw mensen en organisatie veranderd doordat uw klanten of markt veranderd, dan verandert de circulaire inrichting met u mee. U betaald voor onze service zonder schuldgevoel te hebben over onverantwoord omgaan met bezit. Wij zorgen er voor dat de investering in een circulaire inrichting zorgt voor een verbeterde propositie voor u en uw klanten.

Van afvalkosten naar grondstofwaarde naar klantwaarde

En als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door! TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat deze niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur betalen wij u de grondstofwaarde van het product terug en maken wij er weer ander circulaire producten van!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen