Blog

NIEUW BIJ TRIBOO: 3D GEPRINTE VERGADERTAFELS GEMAAKT VAN OUDE KOELKASTEN

Met upcycling technieken veranderen 15 afgedankte koelkasten in een spraakmakende circulaire vergadertafel.

Met upcycling technieken veranderen 15 afgedankte koelkasten in een spraakmakende circulaire vergadertafel. Vanaf nu geen saaie vergaderingen meer waar we achteroverleunend tegen over elkaar zitten. De verschillende hoogtes maken de opstelling speels en uitdagend. De tafels kunnen in een oneindig aantal opstellingen worden opgebouwd. Als een geheel of te plaatsen als individuele eilanden. Mensen gaan weer zelf bepalen hoe ze willen vergaderen, in de opstelling die ze zelf willen!

De bladen zijn 3D geprint waarin het dynamische patroon van het maken en de identiteit van het materiaal gereflecteerd worden. Niemand zal op het eerste gezicht zeggen dat deze spraakmakende tafel is gemaakt van afval. Het tegendeel echter is waar.

GEMAAKT VOOR DE EEUWIGHEID

De tafel is gemaakt om lang mee te gaan. Het materiaal is gemaakt van afval. Er zijn geen nieuwe grondstoffen gebruikt. Alleen de grondstoffen die wij elke dag met zijn allen weggooien. Een spraakmakende gezonde oplossing die er voor zorgt dat de grondstoffen niet meer belanden in de verbrandingsoven maar functioneren in het kantoor wat dient als een grondstoffen bank.

GEMAAKT IN HOLLAND DRAAGT BIJ AAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE EN REDUCTIE VAN CO2 UITSTOOT  

De tafel is een circulair product wat gemaakt wordt in Nederland. Door lokaal te produceren, gebruik te maken van lokale afval reststromen en te werken met top designers uit Nederland zorgen we voor een sterke propositie waarbij de werkgelegenheid in Nederland verbeterd word. Wij reduceren CO2 uitstoot door onze efficiënte LEAN productie technieken en weinig kilometers maken. We slaan onze waardevolle vezels op door hoogwaardige circulaire producten te maken..

100% GEBRUIKSPLEZIER GEGARANDEERD VOOR ALTIJD

Wij willen dat u zo lang mogelijk en met veel plezier gebruik blijft maken van de circulaire tafel. Het volledig geautomatiseerde proces voorziet in deze baanbrekende service. Alle onderdelen zijn oneindig her maakbaar. Mochten er onderdelen slijten of kapot gaan dan worden de onderdelen real time geprint en zit u in een mum van tijd weer op een hernieuwde tafel. Wij werken LEAN en hoeven geen onderdelen op voorraad te nemen. Zo besparen we kosten en voorkomen verspilling.

PRODUCT AS A SERVICE

Alles is tijdelijk en we kunnen niets bezitten. Omdat wij als mensen niet kunnen omgaan met bezit gooien we grondstoffen weg en worden ze vernietigd in de verbrandingsovens. Als u ook net als wij gelooft dat verantwoordelijkheid de sleutel is tot de afval loze maatschappij en de circulaire economie, word dan zelf geen eigenaar van het product, leg deze bij de organisatie van TRIBOO. Wij zorgen er voor dat grondstoffen niet meer worden weggegooid maar worden hergebruikt. Als uw mensen en organisatie veranderd doordat uw klanten of markt veranderd, dan verandert de circulaire inrichting met u mee. U betaald voor onze service zonder schuldgevoel te hebben over onverantwoord omgaan met bezit. Wij zorgen er voor dat de investering in een circulaire inrichting zorgt voor een verbeterde propositie voor u en uw klanten.

MATERIALEN PASPOORT

Weet wat je bijdraagt! Alle geleverde componenten worden voorzien van een materialenpaspoort. Onderdelen zijn te herleiden, productie en efficiëntie zijn volledig transparant. Het paspoort is transparant over efficiëntie, zaagsel/afval en restmateriaal. Het geeft informatie over de opgeslagen hoeveelheid CO2 en in hoeverre het product of project daarmee CO2 negatief is.

CIRCULAIRE PRODUCTEN, HERBRUIKBAAR EN PASSEND IN DE CIRCULAIRE ECONOMIE!