voorbeelden uit de circulaire economie

NEVERENDING KITCHEN DE CIRCULAIRE KEUKEN VOOR EEN LEVEN LANG KOOKPLEZIER.

Een leven lang kookplezier waarbij we samen zorg dragen voor de grondstoffen, dat is de NeverEnding Kitchen. Met innovatieve productiemethoden maken we van afval gezonde circulaire keukens. We bieden modulaire keukens die met uw wensen mee veranderen. Zo zijn keukens en het kookplezier NeverEnding.

PLUG AND PLAY MODULES ZORGEN VOOR EENVOUD EN FLEXIBILITEIT  

Dankzij de modulaire opbouw is elk onderdeel van de keuken eenvoudig los te koppelen en te verwisselen. De opstelling en het uiterlijk zijn op ieder gewenst moment aanpasbaar. In  de achterwand zijn slimme modules verwerkt. Integrale aansluitingen voor elektriciteit en water als ook de bevestigingspunten van de keuken zelf. Eenvoudig te (ont)koppelen door het slim doordachte docking station. Niet langer op locatie aanpassingen maken, alles past, in een keer goed. De modules en aansluitpunten zijn uitwisselbaar, verplaatsbaar en herbruikbaar.

MODULAIRE KEUKEN GAAT MEERDERE LEVENS MEE

Door de toepassing van slimme constructies en plug and play modules wordt de levensduur van de keuken meerdere malen verlengd. Door innovatieve productietechnieken zijn de onderdelen in de toekomst altijd hermaakbaar. Deze worden eenvoudig opnieuw geproduceerd van het gezonde basismateriaal.

MULTI DISCIPLINAIR IN DE FABRIEK MONO DISCIPLINAIR BIJ DE KLANT THUIS

Vaak zijn er diverse disciplines nodig om een keuken te installeren. De NeverEnding Kitchen is compleet afgewerkt. Geen stukadoor, tegelzetter of installateur is nodig om de keuken op te leveren. Achterwand, verlichting en aansluitingen zijn volledig geïntegreerd.

Met de aankoop van een NeverEnding Kitchen kiest u voor een leven lang kookplezier  en helpt u mee om de verspilling van onze grondstoffen te stoppen en de afvalberg te verkleinen.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen