Blog

Marc van der Heijden nummer 20 in de Duurzame Top 50 2019

Tijdens het ABN AMRO Green Tie gala is de Duurzame top 50 bekend gemaakt. Marc van der Heijden staat op een waanzinnige 20ste plek in de lijst!

Tijdens het ABN AMRO Green Tie gala is de Duurzame top 50 bekend gemaakt. Dit zijn de 50 mensen die het meest hebben bijgedragen aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Dit jaar staat Marc van der Heijden, Directeur/eigenaar van TRIBOO en EverUse, voor het eerst in de top 50 en gelijk op een waanzinnige 20ste plek!

De jury van de award vraagt zich jaarlijks af wat de belangrijkstevraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen. Wie zijn de koplopers, maken meters, zetten de agenda, werken samen en brengen creativiteit en vernieuwing in? Wie zijn die mensen die over genoeg daadkracht, charisma, contacten, kennis en visie beschikken om de gebouwde omgeving ook echt duurzamer te maken?

Alle genomineerde worden beoordeeld op:

·        bijdragen aan het mogelijk maken van duurzame projecten,

·        inzetten bij duurzame initiatieven,

·        actieve kennisdeling over verduurzaming en het stimuleren,

·        initiëren van duurzame samenwerking.

Wij zijn super trots op deze erkenning en aanmoediging. Én om samen met 50 unieke, bijzondere en gedreven mensen mee te bouwen aan de realisatie van de circulaire economie en een duurzamer Nederland.