BlogLiefdevolle ontvangst van 64 circulaire lockerkasten gemaakt van landbouwafval.

Liefdevolle ontvangst van 64 circulaire lockerkasten gemaakt van landbouwafval.

De uitvraag was simpel. 64 circulaire laptop lockerkasten die remontabel zijn, vrij van toegevoegde formaldehyde en gemaakt van afval. Ze moeten bijdragen aan een gezonde,verantwoorde en inspirerende werkomgeving. En onze identiteit en waar wij dagelijks mee bezig zijn willen wij hierin terug zien. En als wij geen functie meer voor de meubels hebben willen wij van dezelfde grondstof er weer andere producten voor terug krijgen.

LAAT ZIEN WAAR JE VAN GEMAAKT BENT!

Sweco Nederland het toonaangevende ingenieursbureau legt de lat voor de circulaire inrichting van haar kantoren natuurlijk meteen hoog neer. Zeker als het gaat over de eigen  werkomgeving vinden zei dat je moet laten zien waar je van gemaakt bent. Circulaire kantoorinrichting maakt de werkplekken aantrekkelijk en relevant voor waar wij mee bezig zijn. Onze duurzame bedrijfsvoering moet voor iedereen zichtbaar zijn.

SCREW THE GLUE en REDUCE… CO2

Dit zijn de projecten waar TRIBOO van smult. Weg met de standaard catalogus en de lineaire massaproducten die duurzaam worden verkocht in Nederland. Ze zijn lekker goedkoop en worden vanuit China overgevaren met grote containerschepen die varen op zware stookolie, daarna de warehouses en de vrachtwagens die benodigd zijn voor de logistiek om het vervolgens in de gezonde en duurzame kantoorgebouwen te krijgen. Dit veroorzaakt veel CO2 emissie en bevat schadelijke FORMALDEHYDE! Niet echt iets wat past in een maatschappij die de CO2 uitstoot wil laten dalen en wil werken in een gezonde en inspirerende omgeving.

HET RESULTAAT CIRCULAIRE LOCKERS MADE IN HOLLAND

Met mass production technieken maakt TRIBOO in Holland van afval ieder meubel wat u nodig heeft om een gezond, inspirerend en circulair kantoor in te richten. Uw eigen identiteit staat hierbij altijd centraal. De modulaire remontabele lockers zijn uitgevoerd met een body gemaakt van naaldhout vezels met cement, bevat geen giftige stoffen, is vrij van silica, asbest en FORMALDEHYDE en is volledig recyclebaar. Planken zijn uitgevoerd in een volledige biobased hennepplaat. Bestaande uit grassoorten en 100% formaldehyde vrije, natuurlijke lijm. De deurtjes zijn uitgevoerd in gerecyclede houtvezelplaat met natuurlijke pigmenten.

VOORDELEN VAN CIRCULAIRE LOCKERKASTEN OP EEN RIJTJE

Mass production vandaag besteld, binnen twee weken in uw kantoor

Gezond en verantwoord materiaal toegepast formaldehyde vrij

lockermodules zijn onderling oneindig te koppelen en uitwisselbaar

lockermodules worden compleet flat-pack vervoerd en op locatie geassembleerd

volledig uitgevoerd zonder spijker, schroef, lijm.

scharnieren en montageplaten gereedschap loos uitgevoerd (volledig remontabel)

planken en deuren uitgevoerd met perforaties t.b.v. ventilatie

 

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.