BlogLAMPEN GEMAAKT VAN AFVAL SHINEN ALS CIRCULAIRE PRODUCTEN

LAMPEN GEMAAKT VAN AFVAL SHINEN ALS CIRCULAIRE PRODUCTEN

Verfraai uw kantoor, vergaderzaal of kantine met spraakmakende circulaire lampen gemaakt van het afval van oude CD’s, mobiele telefoons, kapotte dakramen of gebruikte straat lantaarns. Een collectie onverwoestbare lampen geupcycled met 3D print- en blaastechnieken van een mono stroom polycarbonaat. 250 keer sterker dan glas, een enorme slagvastheid, bijna onbreekbaar en 100% circulair.

CIRCULAIRE AMBITIE EN VISIE VANDAAG AL ZICHTBAAR MAKEN IN UW KANTOOR

Uw verhaal over duurzaamheid wordt realiteit door de aanwezigheid van fysieke circulaire producten in de omgeving waar de interactie plaatsvind met medewerkers en klanten. Spraakmakende en gezonde producten inspireren en laten zien wat er al mogelijk is. Alle zintuigen worden geprikkeld omdat mensen maar moeilijk kunnen geloven dat de  meubelen van afval gemaakt zijn en de grondstoffen in een ander circulair product later opnieuw kunnen worden hergebruikt.

IN EEN KEER DUIDELIJK, UW VERHAAL WORDT VERTELD ZONDER DAT U ER ZELF BIJ HOEFT TE ZIJN.

Waardeloze’ afvalstromen via upcycling technieken veranderen in gezonde en waardevolle circulaire kantoorinrichting. Dat is het doel van TRIBOO. Wij ondersteunen organisaties die serieus werken aan een gezonde werkomgeving en de wording van de circulaire economie. Samen zorgen wij dat de CO2 footprint van de kantoorinrichting geminimaliseerd wordt en er niets meer wordt weggegooid en eindigt als afval. Uw kantoor wordt een opslagplaats van gezonde en waardevolle grondstoffen.

VOOR U EEN LAMP VOOR ONS HOOGWAARDIGE GRONDSTOFFEN

Voor u een spraakmakende lamp, voor ons een opslagplaats van hoogwaardige grondstoffen. Gemaakt van Nederlands afval, gemaakt op de Nederlandse bodem, door Nederlandse mensen. En we hoeven niets meer weg te gooien want als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door!

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.