voorbeelden uit de circulaire economie

KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK ZET OPNIEUW STAPPEN IN CIRCULAIRE BEDRIJFSVOERING

Eerste in Nederland die gezonde afval vezels en CO2 opslaat in haar circulaire kantoorinrichting

Ze waren de eerste in Nederland met een scheidingsstation gemaakt van eigen afval. Samen zamelden ze papier en karton afval in, om hier circulaire producten van te laten maken door TRIBOO. Ze waren de eerste met EverUse wanden met circulaire isolatie van geupcyled cellulose afval. Hierdoor werd Co2 opgeslagen In deze wanden. Zij maakte van een wand, die zowel akoestisch als thermisch geïsoleerd werd, een gezonde grondstoffenbank; een geld cassette waar de waarde van de grondstof nu nog steeds aan het stijgen is.

Een vastbesloten groep mensen die het menens is!

Een vastbesloten groep van betrokken mensen die het menens is. Die zich inzet om de afval loze maatschappij te realiseren en de wording van de circulaire economie te versnellen. Door te DOEN en steeds weer een stap zetten. Belinda Slaa-Verboom, Ruud van Lottum, Mariëlle Weisscher en Yvette Watson begonnen ruim 3 jaar geleden aan deze missie en gaan nu opnieuw spraakmakende stappen zetten.

De komende weken kunt u inspiratie opdoen via onze BLOG over de projecten die zij met veel plezier tot een succes hebben gebracht.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen