Blog

IN DE SPOTLIGHT - TRIBOO GENOMINEERDE VAN DE KWI PLAQUETTE VOOR DUURZAAM ONDERNEMERSCHAP

TRIBOO, genomineerde van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap krijgt een welverdiend moment van aandacht.

Het proces rondom de Koning Willem I prijzen 2020 verloopt anders dan voorgaande jaren. Eenieder wordt extra uitgedaagd en zo ook de genomineerden van dit jaar. Inmiddels hebben deze kandidaten verscheidene selectierondes doorlopen en op verschillende manieren moedig ondernemerschap getoond voor en tijdens de corona crisis.

Om de genomineerden in de spotlight te zetten stelt de Koning Willem I Stichting alle bedrijven gedurende de komende weken nogmaals voor. Inmiddels hebben deze bedrijven een aantal hobbels genomen en voor velen is het einde dan ook in zicht. Afgelopen week presenteerden de deelnemers hun visie op ondernemerschap, de toekomst en meer. Zo ook de genomineerden van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap, waarvan TRIBOO in dit artikel een welverdiend moment van aandacht krijgt.

TRIBOO: circulair met meubilair

TRIBOO is hard aan de weg aan het timmeren als het gaat om circulair produceren. Zo veranderen zij ‘waardeloze’ afvalstromen van kunststof- en natuurlijke vezels met upcycling technieken om deze om te zetten naar circulaire kantoorinrichting. De meubels zijn niet alleen mooi om te zien en goed voor het milieu, maar ook praktisch in vervoer en daarmee minder belastend voor het verkeer.