voorbeelden uit de circulaire economie

#GREENGRIDZ waste panels THE BEAUTY IS ON THE INSIDE

MOOI, GEZOND en CIRCULAIR zonder dat je het ziet. Dat is de stille kracht van #GREENGRIDZ. Met de lichtgewicht meubelpanelen worden gezonde en verantwoorde meubelen gemaakt. Op een eenvoudige wijze uw kantoor circulair inrichten waarbij u zorgt voor onze producten en wij blijven zorgen voor de grondstoffen.  Samen maken we geen afval meer en zorgen we dat we niets meer verspillen  

Wat is #GREENGRIDZ?

#GREENGRIDZ is een gezond en circulair meubelpaneel. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. Het paneel kan uit verschillende geupcyclede afval reststromen van natuurlijke cellulose vezels worden samengesteld.


CO2 60% lager dan traditionele plaatmaterialen

Daarnaast zijn er minder grondstoffen nodig, is het biologisch afbreekbaar en is de CO2 uitstoot 60% lager dan traditionele plaatmaterialen. Het wordt in Nederland gemaakt en door het lichte gewicht verbruiken wij ook minder brandstof in het transport, wat de CO2 uitstoot verder reduceert.

Waar worden #GREENGRIDZ meubelpanelen toegepast?

#GREENGRIDZ wordt gebruikt voor verschillende circulaire toepassingen zoals bureau bladen, meubelen, kasten, schuifdeuren, akoestische panelen, wandsystemen, bewegwijzering, dikke vloeren, stands voor beurzen, winkelinrichting en interieur decoratie.  

Nooit meer afval en 100% herbruikbaar

Waardeloos afval verandert in een waardevolle grondstof die opgeslagen word in de tijdcapsule en spaarpot van #GREENGRIDZ. De gezonde meubelen die gemaakt worden van de panelen zijn 100% herbruikbaar. Aan het einde van de gebruiksduur levert u ze weer in en krijgt u de grondstofwaarde uitbetaald. Wij maken hierna van de grondstof opnieuw panelen waar weer andere circulaire producten van gemaakt worden. De grondstoffen voor bureaubladen vormen de grondstoffen voor kasten, vormen de grondstoffen voor keukens, keer op keer op keer.

Made in Holland betekent lage CO2, innovatie en werkgelegenheid  

#GREENGRIDZ wordt in Nederland gemaakt en daar zijn we trots op. Hierdoor zijn er geen enorme vrachtschepen met stookolie nodig om het product van ver weg op de plek van bestemming te krijgen. Ook behouden we vakmanschap en innovatie voor de Nederlandse maakindustrie.

LAAT ZIEN WAAR JE VAN GEMAAKT BENT!

Wil jij ook het verschil maken? Toon circulair leiderschap. Maak samen met ons de circulaire economie waar en breng het gezonde werken in jouw organisatie. Samen veranderen we alle ongezonde, waardeloze meubelen in Nederland voor gezonde, waardevolle, circulaire meubelen.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen