voorbeelden uit de circulaire economie

#GREENGRIDZ WASTE PANELS GAAT NEDERLANDSE KANTOORINRICHTING GEZOND EN WAARDEVOL MAKEN!

Nederlandse kantoren staan vol met zware meubelen gemaakt van goedkope materialen, waar toxische stoffen als toegevoegde FORMALDEHYDE in zitten. Hierdoor zijn deze traditionele meubelen niet herbruikbaar en schadelijk voor de gezondheid van de mensen die er aan werken.

Dat moet anders!

De missie van #GREENGRIDZ is eenvoudig en duidelijk. Wij gaan alle ongezonde waardeloze meubelen in Nederland, vervangen voor gezonde waardevolle en circulaire meubelen.

60% CO2 reductie bij elk bureaublad wat u vervangt voor #GREENGRIDZ

Met #GREENGRIDZ lichtgewicht bureaubladen kunt u op een eenvoudige wijze uw kantooromgeving gezond en verantwoord inrichten.Bij elk bureaublad wat u vervangt reduceert u 60% CO2 t.o.v. van traditionele bureaubladen. Met de  CARB 2 certificering krijgt u meteen het bewijs van veiligheid, dat u met een circulair product te maken heeft, wat voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om vluchtige organische stoffen (VOS) zoals FORMALDEHYDE.

Wat is #GREENGRIDZ?

#GREENGRIDZ is een gezond en circulair meubelpaneel. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. Het paneel kan uit verschillende geupcyclede afval reststromen van natuurlijke cellulose vezels worden samengesteld.

Daarnaast zijn er minder grondstoffen nodig, is het biologisch afbreekbaar en is de CO2 uitstoot 60% lager dan traditionele plaatmaterialen. Het wordt in Nederland gemaakt en door het lichte gewicht verbruiken wij ook minder brandstof in het transport, wat de CO2 uitstoot verder reduceert.  

Waar worden #GREENGRIDZ meubelpanelen toegepast?

#GREENGRIDZ wordt gebruikt voor verschillende circulaire toepassingen zoals bureau bladen, meubelen, kasten, schuifdeuren,akoestische panelen, wandsystemen, bewegwijzering, dikke vloeren, stands voor beurzen, winkelinrichting en interieur decoratie.  

Nooit meer afval en 100% herbruikbaar

Waardeloos afval verandert in een waardevolle grondstof die opgeslagen word in de tijdcapsule en spaarpot van #GREENGRIDZ. De gezonde meubelen die gemaakt worden van de panelen zijn 100% herbruikbaar. Aan het einde van de gebruiksduur levert u ze weer in en krijgt u de grondstofwaarde uitbetaald. Wij maken hierna van de grondstof opnieuw panelen waar weer andere circulaire producten van gemaakt worden. De grondstoffen voor bureau bladenvormen de grondstoffen voor kasten, vormen de grondstoffen voor keukens, keer op keer op keer.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen