Blog#GREENGRIDZ waste panels binnen 14 dagen bezorgt in een oneindige variëteit

#GREENGRIDZ waste panels binnen 14 dagen bezorgt in een oneindige variëteit

Vandaag besteld morgen in huis. Een service die we dagelijks gebruiken bij het bestellen van producten via internet. Eenvoudig en gemakkelijk! In de meubelindustrie is dat wel even anders, 6 tot 8 weken wachten, is heel normaal. Daar moet verandering in komen en daar gaat #GREENGRIDZ voor zorgen.

Vandaag besteld binnen 14 dagen in huis

Door een volledig LEAN productieproces zijn wij in staat maatwerk meubelpanelen te leveren in een recordtijd. #GREENGRIDZ worden in Nederland gemaakt. Hierdoor zijn we altijd dichtbij en is de CO2 uitstoot geleverd tot op de werkplek minimaal.  

U kunt kiezen uit een oneindige variëteit aan afwerkingen

Met ruim 125 verschillende afwerkingen,maken de #GREENGRIDZ panelen, de uitstraling van standaard werkplekken en meubelen mooi en persoonlijk. De gezonde maatwerk meubelpanelen zijn volledig te personaliseren in een oneindige variëteit aan bewerkingen.

CO2 uitstoot 60% lager dan bij traditionele plaatmaterialen en CARB 2 gecertificeerd

#GREENGRIDZ is CARB2-gecertificeerd en er zijn veel minder grondstoffen nodig bij de productie. De CO2 uitstoot bij de productie is 60% lager dan bij traditionele plaatmaterialen. Het is volledig biologisch afbreekbaar en licht wat tijdens transporteren zorgt voor minder brandstofverbruik.

Made in Holland betekent lage CO2, innovatie en werkgelegenheid  

#GREENGRIDZ wordt in Nederland gemaakt en daar zijn we trots op. Hierdoor zijn er geen enorme vrachtschepen met stookolie nodig om het product van ver weg op de plek van bestemming te krijgen.Ook behouden we vakmanschap en innovatie voor de Nederlandse maakindustrie.

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.