Blog#GREENGRIDZ BUREAUBLADEN – 100% GEMAAKT IN NEDERLAND

#GREENGRIDZ BUREAUBLADEN – 100% GEMAAKT IN NEDERLAND

Door lichtgewicht #GREENGRIDZ bureaubladen te gaan gebruiken op uw kantoor of thuiswerkplek zet u de circulaire economie in Nederland in beweging. Niet alleen wordt door uw aanschaf tussen de 60 en 90% minder materiaal onttrokken aan onze aarde en 60% minder CO2 uit gestoten dan traditionele zware bureaubladen gemaakt van massief spaanplaat. U zorgt ook voor lokale werkgelegenheid en het behoud van Nederlands vakmanschap en innovatie. Dat zet u allemaal in beweging door te kiezen voor een lokaal geproduceerd Nederlands product.

100% GEMAAKT IN NEDERLAND BETEKENT LAGE CO2, WERKGELEGENHEID EN INNOVATIE

#GREENGRIDZ wordt in Nederland gemaakt en daar zijn we trots op. Hierdoor zijn er geen enorme vrachtschepen met stookolie nodig om het product van ver weg op de plek van bestemming te krijgen. Ook behouden we vakmanschap en innovatie voor de Nederlandse maakindustrie.

60% CO2 REDUCTIE BIJ ELK BUREAUBLAD WAT U VERVANGT VOOR #GREENGRIDZ

Met #GREENGRIDZ lichtgewicht bureaubladen kunt u op een eenvoudige wijze uw kantooromgeving of thuiswerkplek gezond en verantwoord inrichten. Bij elk bureaublad wat u vervangt reduceert u 60% CO2 t.o.v. van traditionele bureaubladen. Met de  CARB 2 certificering krijgt u meteen het bewijs van veiligheid, dat u met een circulair product te maken heeft, wat voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om vluchtige organische stoffen (VOS) zoals FORMALDEHYDE.

Wat is #GREENGRIDZ, HET MEUBELCONSTRUCTIE PANEEL MET EEN GEZONDE MISSIE.

#GREENGRIDZ is een gezond en circulair meubelconstructie paneel. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. Het paneel kan uit verschillende geupcyclede afval reststromen van natuurlijke cellulose vezels worden samengesteld.    

Het constructiepaneel levert een belangrijke bijdrage aan de gezonde werk en leef omgeving. Het is CARB2 gecertificeerd, het bewijs dat het een product is dat veilig is. Hiermee voldoet het aan de hoogste eisen als het gaat om vluchtige organische stoffen (VOS) zoals formaldehyde. Daarnaast is het biologisch afbreekbaar.

60 tot 90% MINDER MATERIAAL NODIG.

Door de innovatieve lichtgewicht constructie zijn er afhankelijk van de dikte van het paneel tussen de 60 en 90% minder grondstoffen nodig dan traditionele massieve meubelpanelen. De CO2 uitstoot ligt zelfs 60% lager. Het wordt in Nederland gemaakt en door het lichte gewicht wordt er minder brandstof tijdens het transport gebruikt terwijl er 50% meer volume kan worden vervoerd.  

Door het GRID systeem is het constructiepaneel sterker en stijver dan welk massief paneel op dit moment verkrijgbaar in de markt. Het buigt niet door waardoor lange constructies voor meubel en bouw toepassingen eenvoudig geconstrueerd kunnen worden. Daarnaast is het paneel 100% vlak waardoor perfecte afwerking zonder oneffenheden zorgt voor een strakke uitstraling.

VAN #GREENGRIDZ KUN JE ALLES MAKEN.

De constructiepanelen kunnen ontworpen worden op de toepassing die gewenst is. De leggers, dragers, top en bodemplaat kunnen gemaakt worden in verschillende dikte en hoogte. Standaard zijn de #GREENGRIDZ verkrijgbaar in diktes van 20 tot 200 mm en in industriële lengtes tot 4010 mm. Enkele toepassingen zijn bureau bladen, tafels, meubelen, kasten, schuifdeuren, akoestische panelen, wandsystemen, bewegwijzering, dikke vloeren, stands voor beurzen, winkelinrichting en interieur decoratie.  

ONZE MISSIE IS DUIDELIJK EN ZONDER COMPROMIS!

Elk meubel in Nederland gezond, verantwoord en circulair maken. Door #GREENGRIDZ te gebruiken worden de raderen van de circulaire economie in beweging gezet. Het is op de markt voor iedereen. Bij elk constructiepaneel wat in gebruik genomen wordt, komen er meer gezonde meubelen in de leefomgeving, worden er minder grondstoffen onttrokken aan de aarde, wordt de afvalberg kleiner, reduceert de CO2 en slaan we waardevolle grondstoffen op voor de toekomstige generaties. Zo kunnen ook zij gegarandeerd bouwen aan hun dromen, net zoals wij dat nu doen.

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.