voorbeelden uit de circulaire economie

GEZOND THUIS WERKEN DOE JE MET DE GEZONDE CIRCULAIRE WERKPLEK VAN TRIBOO

Het corona virus heeft een enorme impact op de manier waarop en waar we werken. Om de verspreiding van het virus te vertragen zijn, van de een op de andere dag, de activiteiten van veel mensen verplaatst van kantoor naar thuis. Het is even wennen, kinderen de hele dag om je heen, digitaal vergaderen, zitten op een eetkamerstoel aan de keukentafel. Deze manier van werken is op korte termijn te overbruggen. Nood breekt wetten, echter als de sociale onthouding langer gaat duren liggen fysieke klachten op de loer. Dit is iets wat niemand wil en waar we wel iets aan kunnen doen.

IEDEREEN VERDIENT EEN GEZONDE CIRCULAIRE THUISWERKPLEK

Op het kantoor gelden strikte normen als het gaat over veiligheid en werkplekinrichting. Als je thuis werkt omdat de werkgever dat vraagt, moeten de juiste materialen aanwezig zijn. Meubels die aan de Arbo regelgeving voldoen. De situatie nu is natuurlijk een bijzondere. Niemand is voorbereid op deze plotselinge verandering. Wij helpen u om nu de stappen te zetten, zodat u een fijne, gezonde werkplek heeft. Én zodat u voldoet aan de wetgeving als thuiswerken vast beleid wordt.

TRIBOO THUIS SERVICE ZORGT SNEL VOOR EEN VEILIGE EN GEZONDE THUISWERKPLEK  

Om er voor te zorgen dat u op korte termijn veilig en gezond thuis kunt werken is de TRIBOO THUIS SERVICE voor u ingericht. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar! U kunt ons via de hiervoor ingerichte online communicatiemiddelen eenvoudig bereiken. Samen met u bekijken we de huidige werkplek en uw ervaringen tot nu toe. Samen stellen we de werkplek samen; elektrisch  hoogte verstelbaar bureau, ergonomische stoel, een akoestisch scherm. Alles wat nodig is om u prettig, veilig en gezond te laten werken.

HOE WERKT HET

Als de bestelling compleet is gaan wij direct voor u aan de slag zodat uw gezonde circulaire werkplek zo snel mogelijk bij u thuis is. Vanuit onze voorraad kunnen wij leveren op korte termijn. Doe het zelf pakketten afgeleverd tot aan de voordeur of een compleet geïnstalleerde werkplek bij u thuis. Wij bieden bij de doe het zelf pakketten gratis online hulp bij de begeleiding van het monteren en installeren.  

GEZONDHEID EN VEILIGHEID STAAT VOOROP

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staan bij de uitvoering van onze werkzaamheden voorop. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten en treffen maatregelen waar nodig. Wij volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

HET BEZORGEN EN INSTALLEREN CONFORM DE RICHTLIJNEN RIVM

Het bezorgen van pakketten is belangrijk voor het maatschappelijke verkeer. Zolang dat veilig en gezond kan, blijven wij op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via pakketten heel klein. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door pakketten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig je handen te wassen.

VOORKOMEN VERSPREIDING VIRUS

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiëne maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

HOE KAN IK DIT AANVRAGEN?

Bent u overtuigd van het nut van een gezonde, thuiswerkplek? Wilt u graag kundig advies en een snelle oplossing?

Wij staan voor u klaar. Stuur een mail naar thuiswerken@triboo.nl en wij nemen direct contact met u op.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen