Blog

GEZOND THUIS WERKEN DOE JE MET DE CIRCULAIRE WERKPLEK VAN TRIBOO

Het advies om zo veel mogelijk thuis te werken wordt dwingender. Het nieuwe devies wordt: werk thuis tenzij het echt niet anders kan.

Thuiswerken, minder reizen en tribunes dicht. Dit zijn de nieuwe coronamaatregelen die premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge tijdens een persconferentie over de huidige stand van zaken omtrent het coronavirus in Nederland bekend maakten gisteravond. Het kabinet neemt strenge maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De nieuwe regels gaan dinsdag om 18.00 in en gelden in eerste instantie voor drie weken.

ADVIES OVER WERKEN

Het advies om zo veel mogelijk thuis te werken wordt dwingender. Het nieuwe devies wordt: werk thuis tenzij het echt niet anders kan. De premier riep werkgevers nadrukkelijk op verantwoordelijkheid te nemen en niet meer mensen naar kantoor te laten komen dan strikt noodzakelijk is. Dat betekent dus ook dat teamuitjes en andere sociale activiteiten in werkverband niet zijn toegestaan. Als in een werksituatie een cluster besmettingen ontstaat kan een bedrijf tijdelijk worden gesloten.

Anders dan tijdens de intelligente lockdown mogen mensen met contactberoepen wel gewoon blijven werken. Wel geldt de komende tijd net als in de horeca een registratieplicht. Wie een bezoek brengt aan bijvoorbeeld de kapper moet daar contactgegevens achterlaten, om zo een eventueel bron- en contactonderzoek van de GGD te vergemakkelijken.

IEDEREEN VERDIENT EEN GEZONDE CIRCULAIRE THUISWERKPLEK

Op het kantoor gelden strikte normen als het gaat over veiligheid en werkplekinrichting. Als je thuis werkt omdat de werkgever dat vraagt, moeten de juiste materialen aanwezig zijn. Meubels die aan de Arbo regelgeving voldoen. Nu blijkt dat thuiswerken voorlopig de norm zal zijn is het ook noodzakelijk om goed te kijken naar de werkplek thuis. Te lang aan de keukentafel zitten zorgt voor een verkeerde houding en we moeten voorkomen dat er hierdoor gezondheidsklachten ontstaan. Wij helpen u om nu de stappen te zetten, zodat u een fijne, gezonde werkplek heeft.

TRIBOO THUIS SERVICE ZORGT SNEL VOOR EEN VEILIGE EN GEZONDE THUISWERKPLEK  

Om er voor te zorgen dat u op korte termijn veilig en gezond thuis kunt werken is de TRIBOO THUIS SERVICE voor u ingericht. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar! U kunt ons via de hiervoor ingerichte online communicatiemiddelen eenvoudig bereiken. Samen met u bekijken we de huidige werkplek en uw ervaringen tot nu toe. Samen stellen we de werkplek samen; elektrisch  hoogte verstelbaar bureau, ergonomische stoel, een akoestisch scherm. Alles wat nodig is om u prettig, veilig en gezond te laten werken.

HOE WERKT HET

Als de bestelling compleet is gaan wij direct voor u aan de slag zodat uw gezonde circulaire werkplek zo snel mogelijk bij u thuis is. Vanuit onze voorraad kunnen wij leveren op korte termijn. Doe het zelf pakketten afgeleverd tot aan de voordeur of een compleet geïnstalleerde werkplek bij u thuis. Wij bieden bij de doe het zelf pakketten gratis online hulp bij de begeleiding van het monteren en installeren.  

GEZONDHEID EN VEILIGHEID STAAT VOOROP

De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers staan bij de uitvoering van onze werkzaamheden voorop. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten en treffen maatregelen waar nodig. Wij volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.

HET BEZORGEN EN INSTALLEREN CONFORM DE RICHTLIJNEN RIVM

Het bezorgen van pakketten is belangrijk voor het maatschappelijke verkeer. Zolang dat veilig en gezond kan, blijven wij op verantwoorde wijze bezorgen. Volgens het RIVM is het risico van besmetting via pakketten heel klein. Zij geven aan dat er geen bewijs is dat mensen door pakketten besmet zijn geraakt en raden in het algemeen aan om regelmatig je handen te wassen.

VOORKOMEN VERSPREIDING VIRUS

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiëne maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

HOE KAN IK DIT AANVRAGEN?

Bent u overtuigd van het nut van een gezonde, thuiswerkplek? Wilt u graag kundig advies en een snelle oplossing?

Wij staan voor u klaar. Stuur een mail naar thuiswerken@triboo.nl en wij nemen direct contact met u op.