voorbeelden uit de circulaire economie

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN PRACHTIG 2019!

Nog 13 dagen te gaan en dan sluiten we 2018 af. Een jaar waarin TRIBOO meer dan 250.000 kilo afval  heeft geupcycled in spraakmakende circulaire kantoorinrichting. Waardevolle grondstoffen worden  niet langer weg gegooid, verhandeld of verbrand!De waarde blijft en komt altijd ten goede aan U onze klant!

Juist U onze bijzondere klant willen wij bedanken! Bedanken voor de verantwoordelijkheid die u bereid bent te nemen samen met ons. Bedanken voor de bereidheid tot leren, omdat niets vanzelf gaat en fouten maken er bij hoort. Bereid zijn met ons te experimenteren met innovatieve technieken en samen met ons veel te lachen en echte concrete stappen te maken op weg naar de realisatie van de afval loze maatschappij en wording van de circulaire economie.

Samen ontwikkelden wij om de 8 weken een spraakmakend circulair product waarin uw identiteit naar voren kwam. Zo creëerden we in 2018 een  compleet assortiment circulaire producten opgebouwd van waardevolle natuurlijke en kunststof “afval” vezels.

En dit is pas het begin! In 2019 gaan we samen nog veel meer DOEN! Alleen samen kunnen we er voorzorgen dat de wereld die we gemaakt hebben met de gedachten van toen een wereld word met de gedachten van NU.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2019!

Marc & Martijn

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen