Blog

Fantastisch compliment ontvangen na lancering circulaire pingpong vergadertafel in Arnhem

Wilt u ook effectiever en leuker vergaderen? Verander dan samen met ons afval in een circulaire pingpong vergadertafel en laat zien waar u van gemaakt bent.

Vandaag speelde Patrick Driessen en Joris van de Laak als echte tafeltennis pro’s de eerste officiële wedstrijd op onze mooie nieuwe circulaire tafeltennistafel, die ook dienst doet als vergadertafel! De tafel is helemaal gemaakt van afval; oud wordt daardoor weer nieuw. Bedankt Marc Van Der Heijden van TRIBOO! Hier bij Sweco in Arnhem zijn we er erg blij mee!

Wilt u ook effectiever, innovatiever en leuker vergaderen? Verander dan samen met ons afval in spraakmakende circulaire producten en laat zien waar u van gemaakt bent. Vanaf vandaag voor iedereen beschikbaar in het assortiment circulaireproducten van TRIBOO.

En als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door! TRIBOO blijft eigenaar van de grondstoffen en samen zorgen wij dat onze grondstoffen niet meer worden weggegooid. Aan het einde van de levensduur maakt TRIBOO er weer ander circulaire producten van!