voorbeelden uit de circulaire economie

EHBO KOFFER VOOR ONGEZONDE KANTOOROMGEVINGEN GROOT SUCCES OP WORKPLACE DAY

Gezondheid is een van de meest dierbare dingen die we elkaar graag toewensen. Tegelijk is het helaas ook een van de meest kwetsbare dingen, want zo heeft bijvoorbeeld liefst 16% van de werknemers burn-out klachten en is het met de fysieke gesteldheid van de werknemers niet veel beter. Welke invloed kan de werkomgeving hebben op de gezondheid van de medewerkers? Wat werkt wel goed en wat niet? En wat is de ‘return on investment’ hiervan?

Kennisplatform Smart WorkPlace organiseerde vandaag op 13 februari 2020 de WorkPlace Day met als thema: Return on WorkPlace! Tijdens de WorkPlace Day waren 200 professionals aanwezig die zich bezig houden met de werkomgeving vanuit de vakgebieden WorkPlace Management, HR, Real Estate, Facility Management, Mobiliteit, Maintenance en IT.

TRIBOO was aanwezig met de EHBO koffer voor ongezonde kantooromgevingen. De inhoud bestaat uit innovatieve oplossingen als het gaat over constructies, materiaal en bindingstechnieken waarmee gezonde werkplekken met de laagste CO2 uitstoot van Nederland kunnen worden samengesteld. Het voltallige team van Smart Work Place nam uitgebreid de tijd om zich te laten voorlichten.

Het was een leerzame en leuke dag waar wij ook 3 afspraken met geïnteresseerde opdrachtgevers aan hebben overgehouden. In een woord een top event!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen