voorbeelden uit de circulaire economie

EHBO KOFFER VOOR ONGEZONDE KANTOOROMGEVINGEN

Er is een enorme verspilling van bestaand materiaal in de markt van kantoorinrichting. Jarenlang zijn kantoren door de meubelindustrie ingericht met een gebrek aan verantwoordelijkheid en visie.  Zonder dat klanten precies wisten wat ze kochten, werden ongezonde en laagwaardige goedkope producten aangevoerd vanuit landen aan de andere kant van de wereld. Om vervolgens neergezet te worden in op papier duurzame gebouwen en kantoren. Het kantoor werd een opslagplaats van giftige materialen en waardeloze meubelen, waarbij CO2 uitstoot geen rol speelde. Aan het einde van de economische levensduur verdwijnt de inrichting in de tweede hands markt, wordt het verscheept naar derde wereld landen of wordt het na in containers gegooid te zijn verwerkt als afval en beland het in de verbrandingsoven of op een stortplaats waar we het begraven in de aarde.

Zijn we nou echt als MENS de weg kwijtgeraakt en begrijpen we niet meer waar het leven echt over gaat! TRIBOO maakt zich hard voor de verandering en transformatie naar gezonde en waardevolle kantooromgevingen en de afval loze maatschappij.

Wilt u ook weten wat er in onze EHBO koffer zit voor ongezonde kantooromgevingen? Neem contact met ons op en wij komen u de circulaire oplossing graag laten zien.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen