voorbeelden uit de circulaire economie

De circulaire leerpot als toonbeeld van een lerende organisatie

De enige manier om te leren en te verbeteren is om fouten te maken. En dat deden we ook veelvuldig en met veel plezier op weg naar de meest spraakmakende circulaire planten pot ter wereld. Het resultaat waren veel mislukkelingen. Wij gooiden deze grondstoffen in een bak om er later weer tafels van te kunnen maken.

Toen onze klant op bezoek kwam om de voortgang van het productieproces te bekijken, vroeg zij wat daar in de bakken lag. Dat zijn onze “mislukkelingen” grapte we. Die gaan we weer kapot maken om er later tafels van te maken.

Dat dacht ik niet, was het antwoord, dat zijn geen mislukkelingen, dat zijn leerpotten. Jullie gaan niets kapot maken, ze zijn zo mooi en staan voor ons symbool voor leren. Haal hem er maar uit, daar gaan wij er voor zorgen. Ik weet een prachtige plaats waar hij het verhaal over leren kan vertellen zonder dat je iets hoeft uit te leggen, onze entree.

"Dat zijn geen mislukkelingen, dat zijn leerpotten"

De Leerpot is te bewonder in de entree van Sweco in de Bilt. Nu we perfecte circulaire potten maken is het ons gelukt om onze fouten van toen te herhalen. Vanaf vandaag kunt u ook “Care Taker” worden van onze leerpotten. En we hoeven niets meer weg te gooien want als u er mee klaar bent gaan wij er weer mee door!

Help mee om Nederland vandaag al circulair en afvalloos te maken en wordt Care Taker van onze circulaire producten.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen