BlogCIRCULAIRE TAFELS GEMAAKT VAN AFVAL DIE ONTMOETINGEN BIJZONDER MAKEN NU EN NA CORONA

CIRCULAIRE TAFELS GEMAAKT VAN AFVAL DIE ONTMOETINGEN BIJZONDER MAKEN NU EN NA CORONA

Door het corona virus is voor veel mensen thuis het kantoor geworden. Als we elkaar dan op het kantoor ontmoeten dan moeten we op gepaste afstand met elkaar samen werken om er voor te zorgen dat onze bedrijven blijven floreren. Daarnaast lijkt de crisis van de verandering van ons klimaat en het uitputten van onze grondstoffen voorraden in al het mediageweld rondom het corona virus naar de achtergrond te schuiven.

VERANDER MET UPCYCLINGTECHNIEKEN 15 AFGEDANKTE KOELKASTEN IN SPRAAKMAKENDE ONTMOETINGSTAFELS

Zou het niet mooi zijn als we elkaar veilig en op gepaste afstand kunnen ontmoeten en gelijktijdig de circulaire economie en afvalloze maatschappij in beweging zetten. Zou het niet mooi zijn als de inrichting van de ontmoetingsplaatsen in het kantoor bijdraagt aan het verkleinen van de afvalberg, stoppen van verspilling van grondstoffen en verlagen van de CO2 uitstoot. Met de spraakmakende 3D geprinte circulaire tafels gemaakt van afval doet u beide en dat maakt het verschil.

ELKAAR ONTMOETEN OP GEPASTE AFSTAND IN EEN SPRAAKMAKENDE RUIMTE

Hoe ga je de 1,5 meter garanderen met standaard vergaderopstellingen. Daar hoef je niet meer over na te denken met de 3d geprinte tafels van afval van TRIBOO. De tafels faciliteren bijzondere manieren van samenwerken. Samen bepaal je de vorm en de variatie is oneindig. Tijdens corona kunnen de tafels als eilanden worden georganiseerd om voldoende afstand te creëren maar wel samen te kunnen werken. Na corona steken we alle koppen weer bij elkaar en kunnen de tafels in de meest uiteenlopende vormen georganiseerd worden.

GEMAAKT VOOR DE EEUWIGHEID

De tafel is gemaakt om lang mee te gaan. Het materiaal is gemaakt van afval. Er zijn geen nieuwe grondstoffen gebruikt. Alleen de grondstoffen die wij elke dag met zijn allen weggooien. Een spraakmakende gezonde oplossing die er voor zorgt dat de grondstoffen niet meer belanden in de verbrandingsoven maar functioneren in het kantoor wat dient als een grondstoffen bank.

TAFELBLADEN EN VOET ZIJN 3D GEPRINT VAN GEUPCYCLEDE KOELKASTEN

De bladen en de voet van de tafel zijn 3D geprint. Het dynamische patroon van het maken en de identiteit van het materiaal worden gereflecteerd in de vorm. Je kan zelfs zien waar de robot is gestopt met printen.

DE VERSCHILLENDE HOOGTES MAKEN DE OPSTELLING SPEELS EN UITDAGEND

De tafels hebben een blad diameter van 125 en zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Hierdoor kunnen de opstellingen op een speelse en uitdagende manier worden neergezet.

ALS EEN GEHEEL OF ALS INDIVIDUELE EILANDEN JIJ BEPAALT.

De tafels kunnen in een oneindig aantal opstellingen worden opgebouwd. In een rechte, ronde,  vierkante, cirkel, slang of een eilanden opstelling. U bent vormvrij en de opstelling mogelijkheden zijn eindeloos.

VAN AFVAL GEMAAKT EN IN EEN REGENBOOG AAN KLEUREN VERKRIJGBAAR

De grondstof wordt geupcycled vanuit het afval van oude koelkasten. Zo maken we waardeloos afval tot een waardevol meubel. De kleuren waarin de tafel kan worden gemaakt zijn net als de regenboog oneindig.

100% GEBRUIKSPLEZIER GEGARANDEERD VOOR ALTIJD

Wij willen dat u zo lang mogelijk en met veel plezier gebruik blijft maken van de circulaire tafel. Het volledig geautomatiseerde proces voorziet in deze baanbrekende service. Alle onderdelen zijn oneindig her maakbaar. Mochten er onderdelen slijten of kapot gaan dan worden de onderdelen real time geprint en zit u in een mum van tijd weer op een hernieuwde tafel. Wij werken LEAN en hoeven geen onderdelen op voorraad te nemen. Zo besparen we kosten en voorkomen verspilling.

GEMAAKT IN HOLLAND DRAAGT BIJ AAN DE CIRCULAIRE ECONOMIE EN REDUCTIE VAN CO2 UITSTOOT  

De tafel is een circulair product wat gemaakt wordt in Nederland. Door lokaal te produceren en gebruik te maken van lokale afval reststromen uit Nederland zorgen we voor een sterke propositie waarbij de werkgelegenheid in Nederland verbeterd word. Wij reduceren CO2 uitstoot door onze efficiënte LEAN productie technieken en weinig kilometers maken. We slaan onze waardevolle vezels op door hoogwaardige circulaire producten te maken..

PRODUCT AS A SERVICE

Alles is tijdelijk en we kunnen niets bezitten. Omdat wij als mensen niet kunnen omgaan met bezit gooien we grondstoffen weg en worden ze vernietigd in de verbrandingsovens. Als u ook net als wij gelooft dat verantwoordelijkheid de sleutel is tot de afval loze maatschappij en de circulaire economie, word dan zelf geen eigenaar van het product, leg deze bij de organisatie van TRIBOO. Wij zorgen er voor dat grondstoffen niet meer worden weggegooid maar worden hergebruikt. Als uw mensen en organisatie veranderd doordat uw klanten of markt veranderd, dan verandert de circulaire inrichting met u mee. U betaald voor onze service zonder schuldgevoel te hebben over onverantwoord omgaan met bezit. Wij zorgen er voor dat de investering in een circulaire inrichting zorgt voor een verbeterde propositie voor u en uw klanten.

CIRCULAIRE PRODUCTEN, HERBRUIKBAAR EN PASSEND IN DE AFVALLOZE MAATSCHAPPIJ EN CIRCULAIRE ECONOMIE!

Verder lezen:

No items found.
alle artikelen

Blijf op de hoogte van nieuwe inspiratie

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.