voorbeelden uit de circulaire economie

Circulaire statafel van 100% Co2 neutraal materiaal

Vorige week lanceerden we deze unieke, circulaire kruk. We kregen direct veel positieve reacties en de vraag of er ook een bijpassende statafel voor is.

Met veel plezier lanceren we deze week daarom de bijpassende circulaire statafel. Circulair, remontabel, gemaakt van afval, zonder lijm of schroeven, Co2 neutraal en 100% herbruikbaar.

circulaire stafel voor circulaire inrichting
Circulaire stafel van 100% hebruikbaar materiaal.

Ontworpen uit één plaat materiaal


De circulaire statafel is op zo'n manier ontworpen dat precies één plaat materiaal zo optimaal mogelijk wordt benut. Het onderstel bestaat uit een slimme constructie van diagonaal in elkaar grijpende poten. De subtiele hoeken in het onderstel en de integratie van het blad maakt het geheel zeer stabiel.

De tafel wordt geleverd als bouwpakket of door ons gemonteerd. Binnen een paar minuten is deze in elkaar gezet, zonder gebruik van schroeven bouten of lijm. Alle onderdelen grijpen in elkaar middels geïntegreerde verbindingen die met 0,1mm precisie computergestuurd zijn uitgefreesd. Deze ingenieuze details blijven op een subtiele manier zichtbaar. Het geheel vormt een tegelijk solide en eigentijdse expressie.

Nooit meer kapot


Dit product is zo ontworpen dat hij altijd weer uit elkaar kan. Daardoor is elk onderdeel vervangbaar. De kruk kan dus nooit kapot. Als er een onderdeel beschadigd of versleten is, vervangt u dit gewoon voor een nieuw onderdeel. Het oude onderdeel kunnen wij weer 100% hermaken tot een nieuw materiaal.

Een circulaire statafel met een paspoort


Weet wat je bijdraagt!
Alle geleverde componenten worden voorzien van een materialenpaspoort. Onderdelen zijn te herleiden, productie en efficiëntie zijn volledig transparant. Het paspoort is transparant over efficiëntie, zaagsel/afval en restmateriaal. Het geeft informatie over de opgeslagen hoeveelheid CO2 en in hoeverre het product of project daarmee CO2 negatief is.

Circulair inrichten


Wilt u ook een start maken met uw circulaire kantoorinrichting? Begin dan vandaag met anders in te kopen. Onze producten zijn in meerdere materialen en afwerkingen te krijgen. Hierdoor past het altijd in uw interieur concept.

Kijk gerust rond op onze pagina met circulaire meubels om te zien wat u vandaag al circulair kunt kopen. Staat er (nog) niet bij wat u zoekt? Geen probleem, wij ontwikkelen samen met u een product van (uw eigen) afval.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen