voorbeelden uit de circulaire economie

CIRCULAIRE #GREENGRIDZ BUREAUBLADEN ZIJN EEN GEZONDE EN VERANTWOORDE KEUS!

Wanneer je het circulaire kantoor van Chrysalix Venture Capital in RoboValley in Delft binnen loopt, is het een mooi en op het eerste oog normaal kantoor. Maar dat is verre van de waarheid. Niets is wat het lijkt. Al het meubilair is geupcycled van natuurlijke en kunststof afvalvezels en is 100% circulair.

Samen met Chrysalix is een gezond en spraakmakend kantoor ontworpen waar zij zich thuis voelen. Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de gebruikte grondstoffen en zorgen we er voor dat ze nooit meer afval worden. Het kantoor wordt een bank voor gezonde en waardevolle grondstoffen.

#GREENGRIDZ WASTE PANELS gezond, superlicht en 60% minder CO2-uitstoot

Om een ​​gezonde en verantwoorde werkplek voor de werknemers van Chrysalix te creëren, werden de bureaus uitgerust met #GREENGRIDZ bureaubladen. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem. Het paneel kan uit verschillende geupcyclede afval reststromen van natuurlijke cellulose vezels worden samengesteld. De CO2-uitstoot is 60% lager dan een gewoon vol kern bureaublad van spaanplaat en vrij van vluchtige organische stoffen. Het bewijs is de CARB2-certificering; de hoogste norm voor formaldehyde. Aan het einde van het gebruik kan het #GREENGRIDZ bureaublad worden geretourneerd en wordt de grondstofwaarde terugbetaald aan Chrysalix. TRIBOO zal opnieuw panelen en andere circulaire producten maken van hetzelfde materiaal.

CHRYSALIX BOUWT GEWELDIGE BEDRIJVEN DIE ZIJN GERICHT OP INDUSTRIËLE INNOVATIE

Chrysalix is ​​een wereldwijd venture capital fonds met een lange geschiedenis die innovatie commercialiseert voor grondstof intensieve industrieën. We investeren in intelligente systemen, energietechnologie en oplossingen voor resource-productiviteit om te profiteren van uitzonderlijk financieel rendement en ecologische duurzaamheid.

Door samen te werken met toonaangevende industriële bedrijven en uitstekende ondernemers, verbindt Chrysalix markt baanbrekende oplossingen.

GROTE BEDRIJVEN EN START UPS HEBBEN ELKAAR NODIG

Chrysalix werkt nauw samen met toonaangevende industriële bedrijven om problemen te definiëren die er toe doen en onze start ups te helpen versnellen en opschalen door potentiële klanten of partners te zijn. In ruil daarvoor krijgen onze partners een strategisch venster met oplossingen die de naald kunnen verplaatsen naar hun bedrijf.

Voor veel grote bedrijven is stapsgewijze externe innovatie, een aanvulling op interne R & D, een topprioriteit geworden. Chrysalix vereenvoudigt de interactie met start ups. Door een breder netwerk uit te zetten en onze expertise en tijd optimaal te benutten, kunnen bedrijven snel de innovatie identificeren die voor hen van belang is.

CHRYSALIX EN TRIBOO HEBBEN IN DELFT SAMEN EEN GEZOND EN CIRCULAIR KANTOOR GEBOUWD

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen