voorbeelden uit de circulaire economie

CIRCULAIRE FAUTEUIL ONEINDIG COMFORTABEL ZITTEN VOOR EEN VAST BEDRAG PER MAAND

Product as a service

Alles is tijdelijk en we kunnen niets bezitten. Omdat wij als mensen niet kunnen omgaan met bezit gooien we grondstoffen weg en worden ze vernietigd in de verbrandingsovens.Als u ook net als wij gelooft dat verantwoordelijkheid de sleutel is tot de afval loze maatschappij en de circulaire economie, word dan zelf geen eigenaar van het product, leg deze bij de organisatie van TRIBOO. Wij zorgen er voor dat grondstoffen niet meer worden weggegooid maar worden hergebruikt. Als uw mensen en organisatie veranderd doordat uw klanten of markt veranderd, dan verandert de circulaire inrichting met u mee. U betaald voor onze service zonder schuldgevoel te hebben over onverantwoord omgaan met bezit. Wij zorgen er voordat de investering in een circulaire inrichting zorgt voor een verbeterde propositie voor u en uw klanten.

Comfortabel met expressieve verbindingen

FAUTEUIL nodigt uit door haar comfortabel ogend zitvlak. De verschillende hoeken in de constructie maken een comfortabele fauteuil die, bekleed met vilt warmte en comfort uitstraalt. De expressieve verbinding van de tegels aan de constructie zorgt voor een prachtig contrast tussen het kleurrijke vilt en de gelaagdheid van berken multiplex. Naar wens is afwerking mogelijk in 50 verschillende soorten natuurlijk wol vilt.

Slank en stevig

FAUTEUIL kenmerkt zich door een in elkaar grijpende constructie waar ook de stevigheid aan wordt ontleend. Door dit constructieprincipe kunnen de onderdelen van FAUTEUIL elegant en slank blijven,terwijl het spel tussen kop en vlak van het materiaal een mooi contrastrijk beeld creëert.

MADE IN HOLLAND draagt bij aan de circulaire economie en reductie CO2 uitstoot  

Fauteuil is een circulair product wat gemaakt wordt in Nederland. Door lokaal te produceren,  gebruik te maken van lokale grondstoffen en te werken met top designers uit Nederland zorgen we voor een sterke propositie waarbij de werkgelegenheid in Nederland verbeterd word. Wij reduceren CO2 uitstoot door onze efficiënte LEAN productie technieken, weinig kilometersmaken en slaan CO2 op door hoogwaardige circulaire producten te maken van natuurlijke cellulose vezels.

FAUTEUIL is een circulair product 100% gebruiksplezier gegarandeerd voor altijd

Wij willen dat u zo lang mogelijk en met veel plezier gebruik blijft maken van FAUTEUIL.Ons volledig geautomatiseerde proces voorziet in deze baanbrekende service.Alle onderdelen zijn oneindig her maakbaar. Mochten er onderdelen slijten of kapot gaan dan worden de onderdelen real time gefreesd en zit u in een mum van tijd weer op een hernieuwde FAUTEUIL. Wij werken LEAN en hoeven geen onderdelen op voorraad te nemen. Zo besparen we kosten en voorkomen verspilling.

Materialen paspoort

Weet wat je bijdraagt! Alle worden voorzien van een materialenpaspoort. Onderdelen zijn te herleiden, productie en efficiëntie zijn volledig transparant. Het paspoort is transparant over efficiëntie, zaagsel/afval en restmateriaal. Het geeft informatie over de opgeslagen hoeveelheid CO2 en in hoeverre het product of project daarmee CO2 negatief is.

Circulaire producten, herbruikbaar en passend in de circulaire economie!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen