Blog

Blijf gezond! Werk gezond!

Deze corona crisis vraagt van ons dat we nog een tijd thuisblijven werken. Zorg dat u ook thuis gezond en fit blijft werken.

In het kantoor is er veel aandacht voor gezondheid in de afgelopen jaren. Dat is precies de reden dat er nu veel zit-sta werkplekken zijn gekomen.

Er zijn aantoonbare voordelen die u helpen om uw werk beter te doen. Even een paar feiten op een rijtje:

Uw concentratie verhoogt vanwege betere doorbloeding van lichaam en hersenen door meer zuurstof.

Uw creativiteit verbetert tot wel 2,5 keer.

U verbrandt meer calorieën. Zittend typen verbrandt men 34 cal per uur. Door afwisselend te zitten en te staan pompt uw hart ongeveer 10 keer zoveel bloed. Door afwisselend te zitten en te staan verstookt u 145 calorieën per uur.

Uw been- en rugspieren worden getraind.

U zorgt ervoor dat u meer energie hebt. U wordt minder overmand door een slaperig gevoel, met name na de lunch.

Dat zijn allemaal voordelen die we, ook in deze tijd, goed kunnen gebruiken. Daarom gunnen wij iedereen een goede thuiswerkplek.

TRIBOO THUIS SERVICE ZORGT SNEL VOOR EEN VEILIGE EN GEZONDETHUISWERKPLEK  

Om er voor te zorgen dat u op korte termijn veilig en gezond thuis kunt werken is de TRIBOO THUIS SERVICE voor u ingericht. Onze deskundigemedewerkers staan voor u klaar! U kunt ons via de hiervoor ingerichte onlinecommunicatiemiddelen eenvoudig bereiken. Samen met u bekijken we de huidige werkplek en uw ervaringen tot nu toe. Samen stellen we de werkplek samen; elektrisch hoogte verstelbaar bureau, ergonomische stoel, een akoestisch scherm. Alles wat nodig is om u prettig,veilig en gezond te laten werken.

WAT IS DE GEZONDE WERKPLEK VAN TRIBOO?

De gezonde werkplek bestaat uit een elektrische zit-sta bureau met een werkblad, gemaakt van #GREENGRIDZ; een gezond, circulair materiaal. Naar wens is de werkplek uit te breiden met een akoestisch scheidingsscherm gevuld met EverUse Circulaire Isolatie.

De werkplek is verkrijgbaar in meer dan 150 verschillende kleuren, dus er is altijd een uitvoering die in uw thuiskantoor past.

ZORG GOED VOOR U ZELF

Deze corona crisis vraagt van ons dat we nog een tijd thuisblijven werken. Laten we met z’n allen hier zoveel als mogelijk gehoor aangeven. En zorg dat u ook thuis gezond en fit blijft werken.

We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen hygiëne maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Onze medewerkers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. Onze medewerkers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

Zo komen we samen de crisis wel door en houden we tegelijk een gezond, vitaal en productief Nederland.

HOE KAN IK DIT AANVRAGEN?

Bent u overtuigd van het nut van een gezonde, thuiswerkplek? Wilt u graag kundig advies en een snelle oplossing?

Wij staan voor u klaar. Stuur een mail naar thuiswerken@triboo.nl en wij nemen direct contact met u op.