voorbeelden uit de circulaire economie

AGILE VERGADEREN MET CIRCULAIRE TAFELS VAN GEUPCYCLED AFVAL

Wie denkt aan vergaderen associeert dit vaak niet met beweging, creativiteit en innovatie. De eerste gedachte die de meeste mensen krijgen bij vergaderen is vaak het tegenovergestelde hiervan. Traditioneel vaak in een vaste vorm, recht tegenover elkaar, waar afwachtende houding in de kaart wordt gespeeld door de standaard vergaderoplossing. Daarnaast mist elke vorm van identiteit en is bijna elke vergaderruimte in Nederland hetzelfde ingericht met een rechthoekige tafel gemaakt van melamine spaanplaat met een houtmotief.

Het beste uit mensen halen en POWER terug naar de PEOPLE!

Dat kan ook anders vinden ze bij TRIBOO. Met het AGILE vergaderconcept halen we het beste uit de mensen en gaat de POWER terug naar de PEOPLE! Vanaf vandaag bepalen we zelf hoe en in welke vorm we gaan vergaderen. Dag in Dag uit vorm vrij.

De circulaire  tafels faciliteren bijzondere manieren van samenwerken.

Iedere dag is anders, iedere groep mensen heeft een andere dynamiek. De circulaire  tafels gemaakt van geupcycled kunststof afval uit koelkasten faciliteren bijzondere manieren van samenwerken. Samen bepaal je de vorm en de variatie is oneindig. Of je nou alle koppen bij elkaar wilt steken, of in kleine denktanks oplossingen wil uitwerken; met deze spraakmakende tafels kun je alle kanten op. En de stoelen die je nodig hebt, pak je gewoon van de muur.

Het beste rendement halen uit mensen en het innovatieve vermogen tot het uiterste prikkelen.

Wil je ook het beste rendement halen uit mensen en het innovatieve vermogen tot het uiterste prikkelen? Maak dan gebruik van de circulaire producten en AGILE vergaderconcepten van TRIBOO. Wordt Care Taker van onze mooie producten. En als u er mee klaar bent zorgen wij er voor dat straks dezelfde grondstoffen weer worden verandert in andere circulaire producten.

Samen bouwen we aan de circulaire economie en realisatie van de afval loze maatschappij.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen