Blog

3215 KILO AFVAL GEUPCYCLED IN 110 CIRCULAIRE PLANTENPOTTEN

Sweco Nederland is de eerste in Europa die van 3215 kilo geupcyclede kunststofvezels 110 circulaire plantenpotten heeft laten ontwerpen en produceren.

Sweco Nederland is het eerste ingenieursadvies- en architectenbureau in Europa die van 3215 kilo geupcyclede kunststofvezels 110 circulaire plantenpotten heeft laten ontwerpen en produceren.

Samen met TRIBOO, de circulaire supplychain die afval upcycled in spraakmakende inrichting, neemt zij de eerste stappen om verantwoordelijkheid te nemen voor de waardevolle grondstoffen die worden weg gegooid.

440 koelkasten transformeren in circulaire inrichting……het kan. Financieel directeur Erik van Schie en Facility Manager Kitty Sluisman zijn enthousiast en nemen het voortouw om circulaire ambitie te vertalen naar echte circulaire producten. Wij ontwerpen en ontwikkelen de samenlevingen en steden van de toekomst waarbij circulair een belangrijke pijler is.

Wij willen onze medewerkers en de klanten die dagelijks onze gebouwen betreden een spraakmakende omgeving bieden die hen uitdaagt anders te kijken naar alledaagse dingen. De circulaire producten van TRIBOO passen hierbij perfect.

Samen maken wij impact bij de realisatie van de afval loze maatschappij en wording van de circulaire economie! En we hoeven niets meer weg te gooien! Als wij er mee klaar zijn maakt TRIBOO er weer circulaire producten van!