voorbeelden uit de circulaire economie

2019 uw kantoorinrichting veranderen in een grondstoffenbank!

Als we niks veranderen drijft er in 2025 meer dan 150 miljoen kilo plastic in de oceaan en gooien we  5 miljard papieren reclame folders ongelezen weg. Hoewel Nederland bekend staat als recycleland, is slechts 4% van de materialen die we vandaag gebruiken afkomstig van hergebruik.

We vervuilen nog steeds te veel en we hergebruiken nauwelijks. Dit heeft een dramatische invloed op de CO2 uitstoot, de beschikbaarheid van grondstoffen, de gezondheid van onze aarde en de mensen en dieren die er leven.

TRIBOO lost dit probleem op door radicaal anders te kijken naar materiaal en kantoorinrichting. Wij zien uw kantoor als een bank waarin we onze waardevolle grondstoffen opslaan als investering in de toekomst.

Wij upcyclen afval in spraakmakende kantoorinrichting! Voor u een prachtige tafel voor ons een mono stroom hoogwaardige grondstof die zijn waarde behoud. Onze circulaire producten zijn gemaakt van gezonde materialen, modulair, remontabel en 100% herbruikbaar.

Alleen door het creëren van deze waardestroom kunnen we samen verantwoordelijkheid nemen voor onze grondstoffen. Zo veranderen we afvalkosten in grondstofopbrengsten. Onze kantoren  worden kluizen. De kantoor inrichting levert geld op in plaats van dat het geld kost.

Wij veranderden in 2018 250.000 kilo afval in circulaire kantoorinrichting! In 2019 willen wij dit samen met u verveelvoudigen door anders te investeren en kantoorinrichting niet te zien als een lineaire kostenpost die geld kost maar een waardevolle investering in materialen en onze toekomst die u geld oplevert.

Het maakt niet uit hoe groot de stappen zijn, als je maar beweegt. Samen realiseren we de afval loze maatschappij en wording van de circulaire economie.

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen