voorbeelden uit de circulaire economie

100% CIRCULAIR AFVALSCHEIDINGSSTATION NOTRASH SYMBOOL VOOR DE AFVAL LOZE MAATSCHAPPIJ!

Afval is niet waardeloos!

Het bewustzijn dat afval niet waardeloos is wordt steeds meer en meer bekend. Het zijn grondstoffen die we kunnen hergebruiken. Als we er verantwoord mee omgaan. We willen een maatschappij zonder afval. Hoe doe je dat? Hoe draag je hier als individu aan bij? Hoe lever je een bijdrage om er voor te zorgen dat onze grondstoffen niet weggegooid of verbrand worden?

NOTRASH 100% circulair en symbool voor de afval loze maatschappij

Hiervoor is de NOTRASH ontwikkeld een 100% circulair afval scheidingsstation geupcycled uit kunststof “afval”. Met dit modulaire systeem kunt u op een eenvoudige manier uw grondstoffen scheiden zodat deze opnieuw kunnen worden ingezet in onze maatschappij. De modules zorgen er voor dat iedereen kan starten en een bijdrage kan leveren. Naarmate er meer stromen worden gescheiden kunnen er simpel modules bijgeplaatst worden.Zo kunt scheid u papier en karton, plastic, GFT, restafval en papierenbekertjes.

Het doel van de NOTRASH is om uiteindelijk als circulair product overbodig te worden.

Als we niet langer grondstoffen weggooien en de afval loze maatschappij een realiteit is geworden zal de NOTRASH van vorm veranderen. Zijn grondstof zal weer gebruikt worden om een ander circulair product te maken die weer een duidelijk doel dient. De grondstof gaat nooit verloren.

Met de GrondstofTracker borgen wij het retourneren van onze grondstoffen

Elke NOTRASH heeft een GrondstofTracker. Dankzij de tracker weten wij altijd waar hij is. U kunt de tracker met uw mobiele telefoon scannen en eenvoudig een onderhoud of een take-backverzoek doen. Wij onderhouden hem en halen hem op als u hem niet langer gebruikt. Wij zorgen dat de NOTRASH weer wordt verwerkt tot NOTRASH totdat hij een nieuw doel krijgt.

Neem met ons verantwoordelijkheid voor grondstoffen en bouw mee aan de afval loze samenleving. Zet de NOTRASH in uw organisatie!

Direct aan de slag!

Wordt ook een circulaire caretaker en innovator. Ontvang 5 stappen die je morgen kunt nemen om circulariteit te verwerken in je bedrijfsvoering.

Dank u wel! Wij nemen zo snel mogelijk contact op.
Oeps! Er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
alle artikelen